Während des Congresses haben mich folgende Notizen in einem Pad begleitet. Als Erinnerung an mich veröffentliche ich sie an dieser Stelle.

-CTF Holiday hack challengehttps://holidayhackchallenge.com/2017/

-Gameboy Sequenzerhttp://nanoloop.de

Karten

  • Allgemein

Spaß

Talks

2017-12-27

Ladeinfrastruktur für Elektroautos: Ausbau statt Sicherheit

time: 12:45 Duration: 01:00 Room: Saal Adams

Die Lauschprogramme der Geheimdienste

time: 16:30 Duration: 01:00 Room: Saal Adams

Sessions

2017-12-2X

The ultimate Free Software challenge

Starts at 2017/12/2x hh:00 Ends at TBD Duration TBD Location Assembly:Free Software Foundation Europe

2017-12-27

CTF oder CTF junior

Time: The contest will run for 48 hours, from Dec 27th, 20:00 UTC to Dec 29th, 20:00 UTC.

Lets play Hedgewars!

Starts at 2017/12/27 12:00 Ends at 2017/12/29 19:23 Duration 3323 minutes Location ???

Session:Chaos-Notizen

Starts at 2017/12/27 15:00 Ends at 2017/12/27 15:40

Location Assembly:Bogonauten

Cryptoparty

How to use OpenPGP with Enigmail and Thunderbird. If there is time left we can do keysigning afterwards. Bring your laptops

Starts at 2017/12/27 16:00 Ends at 2017/12/27 18:00 Room:Komona Coral Reef

“How To Survice 34C3” CryptoParty

Starts at 2017/12/27 16:00 Ends at 2017/12/27 18:30 Duration 150 minutes Location Room:Lecture room 12

Session:LearnToSolder

Mitch \o/

Starts at 2017/12/27 17:00 Ends at 2017/12/30 14:59

Pretty Easy privacy (p≡p) for Thunderbird via Enigmail: How it works!

Starts at 2017/12/27 18:00 Ends at TBD Duration TBD Location Room:Hall 3

Session:Lehrerstammtisch

Starts at 2017/12/27 20:00 Ends at 2017/12/27 21:00 Duration 60 minutes Location Room:Lecture room 12

Ki+Philosophie

Starts at 2017/12/27 20:00 Ends at 2017/12/27 21:00 Duration 60 minutes Location Room:Seminar room 14-15

Social Networking, powered by FreeSoftware

Starts at 2017/12/27 20:00 Ends at 2017/12/27 21:00 Duration 60 minutes Location Room:Hall 3

Session:Pixel Art Workshop

Starts at 2017/12/27 20:00 Ends at 2017/12/27 22:00  Location Room:Esszimmer

2017-12-28

How does artificial intelligence accomplish the feat of learning? (Wondrous Mathematics)

Starts at 2017/12/28 11:30 Ends at 2017/12/28 12:20 Duration 50 minutes Location Room:Seminar room 14-15

Session:TrickmischSession:Trickmisch

Subtitle Trickfilm Workshop Starts at 2017/12/28 12:00 Ends at 2017/12/28 16:00 Duration 240 minutes Location Room:Kidspace

Session:Learning to draw for techies

Starts at 2017/12/28 12:00 Ends at 2017/12/28 13:45 Duration Location Komona Coral Reef

Intro to 3D Shader Programming

Starts at 2017/12/28 12:30 Ends at 2017/12/28 13:30 Duration 60 minutes Location Room:Lecture room 12

Introduction into anarchism

Starts at 2017/12/28 14:00 Ends at 2017/12/28 15:30 Duration 90 minutes Location Room:Komona Coral Reef

Vorführung und Workshop: Digitales Graffiti auf Facebook (Lukas, Tobi)

Starts at 2017/12/28 16:00 Ends at 2017/12/28 18:00 Location Room:Komona D.Ressrosa

Hacking with wget

Starts at 2017/12/28 18:00 Ends at 2017/12/28 19:00 Duration 60 minutes Location Room:Hall 3

Http://hboeck.de

@hanno

How to make chiptune with a Game Boy DMG

Starts at 2017/12/28 20:00 Ends at 2017/12/28 21:30 Duration 90 minutes Location Room:Komona Aquarius

Session:D Town, Christopher: Eigenes HackLab bauen!

Starts at 2017/12/28 20:00 Ends at 2017/12/28 20:45

Location Room:Chaos West Stage

Synth Jam

Starts at 2017/12/28 22:00 Ends at 2017/12/28 23:00 Duration 60 minutes Location Assembly:HardwareHackingArea

2017-12-29

Faith in mathematics (Wondrous Mathematics)

Starts at 2017/12/29 11:30 Ends at 2017/12/29 12:30 Duration 60 minutes Room:Lecture room 12

Session:Bouldering

Starts at 2017/12/29 14:00 Ends at 2017/12/29 16:00 Duration 120 minutes

Session:Schauvorlesung Physik

Starts at 2017/12/29 15:00 Ends at 2017/12/29 15:20 Duration 20 minutes Location Assembly:Physikfachschaft Rostock

Session:Limlug: In der Weihnachtsbäckerei - Data Science und Kekse

Starts at 2017/12/29 16:00 Ends at 2017/12/29 16:45

Session:Postapocalyptic fidget spinner workshop

Starts at 2017/12/29 16:00 Ends at 2017/12/29 18:00 Duration 120 minutes Location Assembly:Chaos West

Public Money? Public Code!

Starts at 2017/12/29 19:00 Ends at 2017/12/29 20:00 Duration 60 minutes Location Room:Hall 3

Session:Lehrerstammtisch VR

 Starts at 2017/12/29 20:00 Ends at TBD Duration TBD Location Assembly:VR

Session:34C3 CTF Afterparty

Starts at 2017/12/29 21:30 Ends at 2017/12/29 23:30 Duration 120 minutes Location Room:Chaos West Stage

Projects

Projects:Bildschirmtext

Located at assembly Assembly:Weisswurscht.is

Projects:Xilwatch

Projects:TEX Certificates

Projects:Einmal mit Profis!


debian raspberrypi lernen docker Chat Arduino Testverfahren wiki bloggen mooc Usenet rs232 Geschichten software Funktionen xmpp Smarthome 34c3 gamejam Film INN Dortmund Kino Spiele TV Linux IoT Datenbank Newsgroup cloud c't Wissenschaft Informatik Windows importiert Psychologie sdr RSS ctf screencast audio python ldl Sport Tipp bildung Sketchnotes Comic Spaß GPIO heise Text serielle Schnittstelle Konferenz hacking Tools 35c3 pdf Studium ubuntu kunst Tafelbild e-mail Termin dtp Bilder Latex bio git programmierung ldlmooc Gesellschaft video game-engine workshop esp8266 Clonezilla SciFi 3dDruck NNTP das-labor Commandline podcast buch ZDF Linkliste JavaScript hardware Second Life Archiv HP35s badge Mathe Taschenrechner ITA ccc Twitter server admin fun